Karstie kazas siera salāti

Gatavošanas laiks – 10 min.

Sastāvdaļas:

  • 160 g svaigais kazas siers (biezpienveida masa)
  • Salātu lapas (vislabāk – romiešu salāti)
  • 4 šķēles graudu maizes
  • 2 ēdamkarotes baltvīna etiķa
  • 1 tējkarote maigu sinepju
  • 1 tējkarote medus
  • Malti melnie pipari
  • Olīveļļa

Pagatavošana:

Uz graudu maizes šķēles kārto kazas siera ripiņas. Liek cepeškrāsnī un cep 5–7 min., līdz siers nedaudz pakusis. Pannā uzkarsē nedaudz olīveļļas, medu, sinepes, melnos piparus, baltvīna etiķi. Mērcē iejauc saplucinātas salātu lapas.

Salātus kārto šķīvī, uz salātiem liekot grauzdēto siermaizīti.

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s