
Gatavošanas laiks – 10 min.
Sastāvdaļas:
- 160 g svaigais kazas siers (biezpienveida masa)
- Salātu lapas (vislabāk – romiešu salāti)
- 4 šķēles graudu maizes
- 2 ēdamkarotes baltvīna etiķa
- 1 tējkarote maigu sinepju
- 1 tējkarote medus
- Malti melnie pipari
- Olīveļļa
Pagatavošana:
Uz graudu maizes šķēles kārto kazas siera ripiņas. Liek cepeškrāsnī un cep 5–7 min., līdz siers nedaudz pakusis. Pannā uzkarsē nedaudz olīveļļas, medu, sinepes, melnos piparus, baltvīna etiķi. Mērcē iejauc saplucinātas salātu lapas.
Salātus kārto šķīvī, uz salātiem liekot grauzdēto siermaizīti.