Kolrābju salāti

 Nepieciešams:

  • Kolrābis
  • 2 āboli
  • Svaigs gurķis
  • Extra Virgin olīveļļa

Pagatavošana:

Sarīvē kolrābi, 2 ābolus, var arī nelielu svaigu gurķi. Pievieno mājās gatavotu majonēzi (olas dzeltenums, sinepes, citronu sula un olīveļļa). Sinepes var pielikt nedaudz vairāk pikantumam, sāli – nedaudz, pēc garšas.

Otrs variants – sagriež kolrābi plānās šķēlītēs, pievieno mērci, kas veidota no olīveļļas, baltvīna kondimenta (vai citronu sulas ar šķipsniņu cukura) un nedaudz sāls.

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s