Anšovu mērce Cēzara salātiem

Nepieciešams:

  • 1 daiva ķiploka
  • 2 anšovi
  • 1 olas dzeltenums
  • Sinepes
  • Sula un 1/2 citrona
  • 2 pilieni Worchestershire mērces
  • Extra virgin olīveļļa

Ar dakšiņu saspaida anšovus un ķiploku, ievieno olas dzeltenumu, citrona sulu, sinepes un sakuļ, ja ir elektriskais mikseris, būs vienkāršāk. Pamazām pievieno olīveļļu, līdz mērce kļūst krēmīga.

Mērci var izmantot gan Cēzara, gan citiem salātiem!

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s