Puravu salāti

Puravu  salāti

Kamēr vēl svaigie pavasara dārzeņi nav pieejami, tirgū var atrast labi saglabātus ābolus, burkānus, puravus, lauku olas gardiem puravu salātiem. Un, protams, mājās gatavota majonēze!

Purava balto daļu var negriezt salātiem, jo tā noder buljonam, bet zaļā daļa tieši labi noderēs šai receptei.

Sagriež sīki visas sastāvdaļas, sajauc ar mājās gatavotu majonēzi un pievieno sāli un piparus pēc garšas. Salātus var pasniegt uzreiz, bet tie būs vēl garšīgāki, kad būs pāris stundas ievilkušies.

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s