Puķkāpostu “rīsi”

  • Vesels puķkāposts
  • 1-2 ķiploka daiviņas
  • 1 svaigs čilli pipars (var izmantot arī žāvētu, ja nav svaiga)
  • Sāls, pipari un citas garšvielas, kas patīk
  • Extra virgin olīveļļa
  • Kinza vai citi garšaugi

Sasmalcina puķkāpostu , 1-2 ķiploku daivas, čili piparu, liek cepties pannā ar olīvelļu. Pievieno garšvielas pēc sirds patikas. Uzliek vāku un sautē apmēram 10 min, beigās pievieno kindzu. Ja ir vēlme, var pārkaisīt ar rīvētu parmezānu.

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s