Šogad Lieldienas tuvojas ar “pussajūtām” – pavasaris sācies, bet vēl tā ne “pa īstam”, pret vīrusu jau sākusies vakcinācija, bet cīņai vēl gala nav, it kā pat sākam jau pierast pie “mūžīgajiem” aizliegumiem, bet patiesībā tā viss ir apnicis…
Tāpēc, mīlot sevi un savus tuvākos, sagādāsim sev jaukus brīžus brīvajās svētku dienās!
Tas neprasīs daudz pūļu – tikai jāiztīra māja, jāsaliek visapkārt ziedošu puķu podi, jāuzklāj krāsains galdauts un… jāuzbur garšīgas maltītes (dažas ierosmes jums ir sagatavotas!).
Lai jums radošas un piepildītas Lieldienas!
Ēdienkarte
Ēdienkartē ir iekļauti dāžadi sezonas ēdieni, piemēram, olas, sparģeļi un jērs.
- Siera salāti ar mājās gatavotu majonēzi un mājās ceptu bageti
- Sāļā sparģeļu torte
- Baltās pupas ar konservētiem tomātiem
- Jēra ciska ar dārzeņiem
- Mandeļu miltu cepumi