Mandeļu miltu cepumi

  • 200 g sviesta
  • 300 g mandeļu miltu
  • 100 g parasto miltu
  • 150 g cukura
  • 1 ola
  • Šķipsniņa sāls

Sajauc kopā sviestu, olu, cukuru un sāli. Pievieno mandeļu miltus un samīca. Beigās pievieno parastos miltus un samīca, lai iegūtu viendabīgu masu.

Krāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Cepampannā liek cepampapīru, uz kura liek tējkarotes lielumā mīklas piciņas. Cepuma vidū var ielikt valrieksu, mandeli, šokolādi, vai arī atstāt bez nekā.

Cep krāsnī, kamēr cepumi kļūst gaiši zeltaini brūni (12-15 min).

One Comment Add yours

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s