Citāds šašliks – no teļa aknas

  • Teļa akna, sagriezta gabalos
  • Olīveļļa
  • Tomāts vai baklažāns

Ja negribas ņemties ar marinēšanu, var izmēģināt vienkāršāku – teļa aknas šašliku.

Sagriež teļa aknu 1 – 1,5 cm biezos gabaliņos, saver uz iesma, var pa vidu likt tomāta vai baklažāna šķēli.

Apslaka ar olīveļļu, lai gabaliņi sulīgāki, un cep uz nelielas liesmas, kamēr vidus rozīgs. Nevajadzētu pārcept, jo tad šašliks būs ciets un sauss.

Pasniedz ar biešu salātiem un svaigi ceptu ciabatu.

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s