SALDAIS ŠOTIŅŠ “VĒJŠ MATOS”

Uztura ekspertes Lienes Sondores recepte

Sastāvdaļas:

  • ~2 ēd.k. pilngraudu pārslas /musli pēc izvēles – rudzu, miežu, auzas
  • 1 ēd.k. linsēklu
  • 1 tējk. upeņu ievārījuma
  • rozīnes
  • 200 ml jogurta bez piedevām
  • ½ banāna (pēc izvēles)
  • šķipsniņa malta kanēļa
  • dekorēšanai –svaigas ogas. Ziemā izmantojam saldētas. Dekorē ar ābolu vai bumbieru šķēlītēm

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sakuļ blenderī. Sastāvdaļu daudzumu variē atkarībā no paredzēto porciju daudzuma.

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s