Prugne cotte jeb plūmes vīnā

Prugne cotte jeb plūmes vīnā

Nepieciešams:

  • 1 krūze Madeiras vīna (var izmantot arī citus saldus vīnus, piemēram, portvīnu)
  • 1 krustnagliņa
  • 1 kardamons
  • 1 kanēļa nūjiņa
  • 300g žāvētas plūmes

Uzvāra krūzīti Madeiras vīnu (var aizvietot ar sarkanvīnu + brendiju), pievienojot 1 krustnagliņu, kardamonu un kanēli. Pievieno 300 g žāvētu melno plūmju un vāra 5 min. Atdzesē un liek ledusskapī līdz nākamai dienai. Saldēdiens gatavs! 

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s