Saldais našķis “pupiņu trifeles”

Uztura ekspertes Lienes Sondores recepte

Sastāvdaļas:

  • 2 glāzes vārītu pupiņu vai turku zirņu
  • 1/5 glāzes smalki sagrieztu žāvēto augļu (var pievienot pēc izvēles)
  • 4 -6 ēd.k. kakao pupiņu masai, plus nedaudz apvārtīšanai
  • ~ 100 g kamas miltu
  • medus pēc garšas
  • nedaudz vājpiena

Pagatavošana:

Pupiņas sablendē, pievieno žāvētos augļus, medu, kakao un, ja masa ir bieza, nedaudz pienu.

Ar mitrām rokām veido mazas konfektītes. 

Apviļā kakao.

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s