Cepti dārzeņi

Cepti dārzeņi

Nepieciešams:

  • Kartupeļi, burkāni, pastinaki, kāļi, selerijas, topinambūri, puķkāposti, brokoļi, lielos gabalos sagriezts kāposts, ķirbis – var kombinēt pēc sirds patikas.
  • Uz pusēm pārgriezta ķiploka galva
  • Rozmarīns
  • Sāls
  • Extra virgin olīveļļa

Pagatavošana:

Cepamtrauku iesmērē ar olīveļļu, kārto sagrieztus dārzeņus, ķiplokus, pārkaisa ar šķipsniņu sāls un kaltētu vai svaigu rozmarīnu. Apslaka ar olīveļļu. Ūdeni nevajag liet klāt, jo dārzeņos ir pietiekami daudz šķidruma.

Liek cepeškrāsnī, pirmās 30 min. var pārsegt ar foliju, cep cepeškrāsnī 180 – 200 grādos, kamēr dārzeņi mīksti.

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s